• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Однакові товари від різних постачальників

Автор bigptach, Червень 05, 2025, 16:19:29

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

bigptach

Прошу допомоги новачку  :-[
Як правильно реалізувати таку річ в укрсклад (потрібно для інтернет магазину)
на власному складі є товар "кулькова ручка"
постачальник 1 дає цей самий товар з назвою "ручка кулькова"
постачальник 2 дає - "Ручка шарикова"
але по суті це навіть не ідентичний, а один і той же товар
як обєднати ці товари щоб коли на власному складі закінчиться цей товар можна було у експорт залишків отримати залишки постачальника 1 або 2, при цьому ціна бажано щоб теж помінялася на рекомендовану роздрібну постачальника

Пробував через аналоги, але чомусь навіть не виходить провірити чи воно так буде працювати бо в аналоги товар додає лише сам себе(щось видно не так роблю)

HumanKM

Цитата: bigptach від Червень 05, 2025, 16:19:29Прошу допомоги новачку  :-[
як обєднати ці товари щоб коли на власному складі закінчиться цей товар можна було у експорт залишків отримати залишки постачальника 1 або 2, при цьому ціна бажано щоб теж помінялася на рекомендовану роздрібну постачальника

Пробував через аналоги, але чомусь навіть не виходить провірити чи воно так буде працювати бо в аналоги товар додає лише сам себе(щось видно не так роблю)

питання дещо складніше ніж здається на перший погляд. Потрібно більше даних.
от питання які одразу приходять в голову:
1. Якщо це один і той самий товар по укрскладу - то він не розділить їх ніяк.
2. Якщо це два товари, то вони можуть мати наприклад спільний штрихкод. Тоді в вікні касира чи видатковій при скануванні, на екран виведе два товари і касир обирає який саме з них і по якій ціні продає.
3. Незрозуміло - як Ви хочете дивитися залишки, коли товар закінчився. Залишок - 0шт

Спробуйте більш детально, на прикладі описати як є і що саме Ви хочете отримати. Якщо буде повне розуміння картинки - тоді можна щось радити.
вайбер 050-557-46-26

bigptach

Цитата: HumanKM від Червень 06, 2025, 11:07:50

питання дещо складніше ніж здається на перший погляд. Потрібно більше даних.
от питання які одразу приходять в голову:
1. Якщо це один і той самий товар по укрскладу - то він не розділить їх ніяк.
2. Якщо це два товари, то вони можуть мати наприклад спільний штрихкод. Тоді в вікні касира чи видатковій при скануванні, на екран виведе два товари і касир обирає який саме з них і по якій ціні продає.
3. Незрозуміло - як Ви хочете дивитися залишки, коли товар закінчився. Залишок - 0шт

Спробуйте більш детально, на прикладі описати як є і що саме Ви хочете отримати. Якщо буде повне розуміння картинки - тоді можна щось радити.
так справді ви праві як для складського обліку все не зовсім логічно складається, проте в плані інтернет магазину логіка є, щоб не дублювати однакові товари
взагалі я думав якось так зробити - заливати залишки товари постачальника в укрсклад під іншим складом, надіявся що можна програмі сказати що артикул 264585 зі складу мого і артикул arm2516 зі складу ПОСТАЧ1 взяємо замінні, просто типу товари на різних складах зберігаються ніби під різними артикулами..
ну і в кунцевому варіанті надіявся отримати якийсь файл який дасть остатки товару arm2516, але в товарі 264585
і тоді я вигрузку зроблю з укрсклад, а в мене товар 264585 в наявності

AGSoft

Як що питання лише в кількості для інтернет-магазину, то можу зробити індивідуальний синхронізатор який буде до сайту відправляти загальну суму по товарах. Але ці товари повинні мати однаковий код товару або ще якусь позначку яка допоможе програмі ідентифікувати ці товари як однакові.
Автоматизація бізнесу заощаджує ваш час. Я знаю, як це зробити.    ✆ +38 050 669 18 76 (viber, telegram)    ✆ +38 098 970 970 1

krtpedali

Цитата: bigptach від Червень 06, 2025, 13:44:45щоб не дублювати однакові товари
Мені здається, найпростішим рішенням буде все таки просто продублювати товари. Не бачу в цьому нічого поганого
"krutypedali.com"