• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

2 ФОП чекбокс каса Cloud

Автор kelyh, Червень 16, 2026, 15:55:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

kelyh

Доброго дня! підскажіть як налаштувати 2 фопа на одному пк наприклад під одним логіном продає 1 Фоп під іншим 2 Фоп, цікавить саме чекбокс каса Cloud яка загружаэться автоматично з включенням пк ы в ній прописується  ключ ліцензії порт і апі порт так от якщо я буду продавати і фіскалізувати від 1Фоп користувача у якого буде прописано в Укрскладі ключ ліцензіі логін і пароль і фіскалізувати то все ок , а як щодо 2 Фоп адже у програмі kasa cloud прописанключ ліцензіі від 1 фоп, як фіскалізувати від 2 фоп коли в Укрсклад прописати інший порт неможливо? поділіться досвівдом!!!

kelyh

чи можливо якщо я в налаштуваннях kasa cloud не вкажу нічого то при продажу буде підставлятись все з прописанного для користувача дані з укрсклада з вкладки фіскльний друк?

molotokk

Цитата: kelyh від Червень 16, 2026, 16:00:49чи можливо якщо я в налаштуваннях kasa cloud не вкажу нічого то при продажу буде підставлятись все з прописанного для користувача дані з укрсклада з вкладки фіскльний друк?
Привіт, налаштувати можна, але для налаштування звернітьня на підтримку чекбокс. Вони прописують одну касу через додаток а іншу запускають через консоль. Працює гарно і стабільно.
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

а в чому проблема в самому укрскладі прив"язати до одного логіна одну касу, до другого другу?
Можна навіть паралельно тримати відкритими два касові вікна і продавати там по одному ФОПу а там по другому
вайбер 050-557-46-26

kelyh

Цитата: HumanKM від Сьогодні в 12:44:10а в чому проблема в самому укрскладі прив"язати до одного логіна одну касу, до другого другу?
Можна навіть паралельно тримати відкритими два касові вікна і продавати там по одному ФОПу а там по другому
проблема не в логіні як kasa cloud буде розуміти? чи там не прописувати ключ ліцензії каси?