• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Оплата по клієнту і взаєморозрахунок

Автор kelyh, Квітень 16, 2026, 13:24:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

kelyh

Доброго дня підскажыть як краще реалізувати чи користуватись програмою для того, щоб бачити накладні які оплочені які частково на яку суму..
До прикладу є клієнт і набирає товар, багатьо накладних за різні періоди, він кидає певну суму, як тут рознести ці кошти закрити старі накладні якісь частково і як потім все це моніторити? можливо є таке що я вношу суму від клієтна і програма автоматично закриває накладні і звіти в яких видно  яка сума за що оплочена? хто як розносить кошти і як цим користується? буду вдячний за кожен досвід!!!

HumanKM

можна по різному.

Варіант 1 - закривати рахунки оплатами - дуже зручно, так як видно який р/р оплачено, який частково оплачено, який взагалі не оплачено.
Варіант 2: - забити на статус оплати і просто дивитися баланс взаємовідносин з клієнтом
вайбер 050-557-46-26

kelyh

а є звіт, який би показував які номера рахунків і сума не оплочечені і які з них частково? номер рахунка, сума і дата? як хто це відслідковує?

molotokk

Цитата: kelyh від Квітень 20, 2026, 13:27:56а є звіт, який би показував які номера рахунків і сума не оплочечені і які з них частково? номер рахунка, сума і дата? як хто це відслідковує?
Можу зробити такий. Якщо потрібно - звертайтесь
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

admin

Цитата: kelyh від Квітень 20, 2026, 13:27:56а є звіт, який би показував які номера рахунків і сума не оплочечені і які з них частково? номер рахунка, сума і дата? як хто це відслідковує?

Є такий звіт "Взаєморозрахунки з контрагентами: деталізація по товару", там дуже просто прибрати деталізацію по товарам і зробити просто по документам. Навіть не змінюючи SQL, просто в Дизайнері бланків.