• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Додавання колонок

Автор highlander5, Лютий 26, 2026, 14:44:50

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

highlander5

Робота пов'язана з товарами які продаються в кількості (але в кожному товарі є ще вага).
Потрібно в видатковій накладній крім кількості виводити колонку з вагою одиниці товару (наприклад 0,6 кг.), та загальною вагою відповідно кількості.
Підкажіть, будь ласка, як це зробити?
Вже тиждень не можу розібратись.

admin

Цитата: highlander5 від Лютий 26, 2026, 14:44:50Робота пов'язана з товарами які продаються в кількості (але в кожному товарі є ще вага).
Потрібно в видатковій накладній крім кількості виводити колонку з вагою одиниці товару (наприклад 0,6 кг.), та загальною вагою відповідно кількості.

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,264.msg4491.html#msg4491

HumanKM

якщо самі не осилите - звертайтеся, спробуємо допомогти
вайбер 050-557-46-26

highlander5

Цитата: admin від Лютий 26, 2026, 15:42:34
Цитата: highlander5 від Лютий 26, 2026, 14:44:50Робота пов'язана з товарами які продаються в кількості (але в кожному товарі є ще вага).

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,264.msg4491.html#msg4491

Дякую. Перечитав. Вдалось додати колонку з виведенням даних про вагу однієї одиниці товару. Але не можу зробити правильно так, що ще була сума ваги з обраною кількістю.

admin

Цитата: highlander5 від Лютий 26, 2026, 20:30:29Дякую. Перечитав. Вдалось додати колонку з виведенням даних про вагу однієї одиниці товару. Але не можу зробити правильно так, що ще була сума ваги з обраною кількістю.

Так в посилання навпаки ж є формула по рядку колво*вагу і формула на всю накладну. А ви що задіяли тільки окрему змінну [Товар.Вес]? Формула по рядку має бути в рядку, а сума по документу обов'язково має бути нижче всіх рядків.

highlander5

Цитата: admin від Лютий 27, 2026, 09:08:40
Цитата: highlander5 від Лютий 26, 2026, 20:30:29Дякую. Перечитав. Вдалось додати колонку з виведенням даних про вагу однієї одиниці товару. Але не можу зробити правильно так, що ще була сума ваги з обраною кількістю.

Так в посилання навпаки ж є формула по рядку колво*вагу і формула на всю накладну. А ви що задіяли тільки окрему змінну [Товар.Вес]? Формула по рядку має бути в рядку, а сума по документу обов'язково має бути нижче всіх рядків.

Не мав раніше справи з подібними додатками, то ж дається важкувато)
Дякую, за ще один пинок! Зробив загальну суму ваги товару (відмічено стрілкою 1).

А тепер ще питання: потрібно, щоб в кожній стрічці одиниці товару підраховувалась вага саме цього товару (відмічено стрілкою 2). Ось це вже не вдається в мене виконати.

Можливо все просто. Але не можу зрозуміти.

Ви не можете переглядати це вкладення.

admin

Цитата: highlander5 від Лютий 27, 2026, 15:17:27А тепер ще питання: потрібно, щоб в кожній стрічці одиниці товару підраховувалась вага саме цього товару (відмічено стрілкою 2). Ось це вже не вдається в мене виконати.

Це перша формула з посилання.

В посиланні 2 формули, одна по рядку, а інша на весь документ. Яку і куди ви застосували?

highlander5

Цитата: admin від Лютий 27, 2026, 15:57:43
Цитата: highlander5 від Лютий 27, 2026, 15:17:27А тепер ще питання: потрібно, щоб в кожній стрічці одиниці товару підраховувалась вага саме цього товару (відмічено стрілкою 2). Ось це вже не вдається в мене виконати.

Це перша формула з посилання.

В посиланні 2 формули, одна по рядку, а інша на весь документ. Яку і куди ви застосували?

Ура! Дякую ще раз вам за детальні підказки. Не розібрався, що перша - то в рядок (саме те, що потрібно було!)
От тепер в мене все вийшло!