• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Помилка 4. Необхідно завантажити параметри

Автор LazerC, Сьогодні в 09:12:58

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

LazerC

Почали вилітати термінали Приватбанку Ingenico 220/250. Видає помилку Помилка 4. Необхідно завантажити параметри. Можливо хтось щось підкаже

HumanKM

Цитата: LazerC від Сьогодні в 09:12:58Почали вилітати термінали Приватбанку Ingenico 220/250. Видає помилку Помилка 4. Необхідно завантажити параметри. Можливо хтось щось підкаже

помилка як я розумію на терміналі?

зайдіть в меню термінала і завантажте дані
якщо не допоможе - це питання до банку
я б взагалі порадив замінити на ньюланд  чи РАХ А930
вайбер 050-557-46-26

molotokk

Цитата: LazerC від Сьогодні в 09:12:58Почали вилітати термінали Приватбанку Ingenico 220/250. Видає помилку Помилка 4. Необхідно завантажити параметри. Можливо хтось щось підкаже
а банк вам суміщення налаштував на терміналі?
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

LazerC

Цитата: molotokk від Сьогодні в 09:48:35
а банк вам суміщення налаштував на терміналі?
Все працювало більше 2 років, почало вилітати в кожному магазі. Банк говорить, що в них все ок

HumanKM

подайте заявку на замфну терміналів на Ньюланд, чи РАХ А930. Отримаєте сучасні термінали, безпровідні, ще й як на мене найменш проблемні. Головне правильно до каси їх прив"язати і призначити в роутері статичну ІР.
вайбер 050-557-46-26