• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Колонки в Прихідній/Видатковій

Автор Gerk, Червень 24, 2025, 10:33:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Gerk

Доброго дня. Підскажіть будьласка, як зберегти потрібні мені колонки в Прихідній-Видатковій і тд?

Кожен раз як заходжу в прихідну і добавляю товар, список колонок має не потрібні мені таблиці і кожен раз потрібно через Вибір колонок прибирати їх. Чи можливо якось зробити що б воно зберігало мій останній вибір?

HumanKM

Цитата: Gerk від Червень 24, 2025, 10:33:40Доброго дня. Підскажіть будьласка, як зберегти потрібні мені колонки в Прихідній-Видатковій і тд?

Кожен раз як заходжу в прихідну і добавляю товар, список колонок має не потрібні мені таблиці і кожен раз потрібно через Вибір колонок прибирати їх. Чи можливо якось зробити що б воно зберігало мій останній вибір?
не одноразово зустрічав ПК на яких було як у Вас. Нажаль рішення не вдалося знайти. Але дійсно, це факт, один на сто пк не запам"ятовує останній вибір.
вайбер 050-557-46-26

molotokk

підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

admin

Цитата: Gerk від Червень 24, 2025, 10:33:40Доброго дня. Підскажіть будьласка, як зберегти потрібні мені колонки в Прихідній-Видатковій і тд?

Про які саме непотрібні колонки іде мова, уточніть, будь ласка? Якщо мова іде саме про службові колонки, то вони обов'язкові для відображення:
https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,5163.msg29382.html#msg29382