Останні новини
15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

01.03.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.87

21.02.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.02.21

Нова версія програми УкрСклад 7.87
01.03.2024

Що нового:
- Додано новий функціонал "Швидке групове редагування" у довідник Товарів. Виділяєте декілька товарів, потім правою кнопкою "Швидке групове редагування". Якщо правою кнопкою будете натискати на потрібній колонці, то вона буде автоматично вибиратись у вікні. Доступні наступні модифікації:
- Зміна ціни. Виберіть тип ціни, введіть формулу, наприклад =50 чи +25 чи *1.45, вона має починатись або з "=", де можна встановити нове значення, або з іншого математичного знаку "+", "-", "*". Якщо не буде математичного знаку, то за замовчуванням буде рахуватись +. Для попереднього розрахунку натисніть Enter.
- Заміна тексту. Виберіть колонку, введіть текст, який замінити і на що замінити. Можна просто вписувати заміну, наприклад слово "яблуко" замінити на "груша", або замінити на порожній рядок "", тобто видалити це слово. Також доступна змінна #поле# - яка підставляє існуючий вміст колонки, наприклад замінити "яблуко" на "Смачне яблуко в асортименті", можна замінювати "#поле#" на "Смачне #поле# в асортименті". Для попереднього розрахунку натисніть Enter.
- Додано меню "Вибір декількох контрагентів" для документа Рахунок-фактура. Дозволяє вибрати декілька контрагентів з довідника і після збереження документу для кожного з них буде створений окремий документ. Корисно, наприклад, коли потрібно виписати однотипний рахунок на абонплату великій кількості клієнтів.
- Додана опція "Послуги і Товари в окремі документи на основі Рахунку". Якщо увімкнути, то під час виписки через Групу документів на основі Рахунку-фактури в Акт виконаних робіт будуть додаватись ТІЛЬКИ послуги, а у Видаткову накладну - ТІЛЬКИ товари.
- Додано колонку "К-ть на Складі" для вкладок Виробництво і Аналоги (тільки по вибраному складу).
- Дороблено: значно збільшена швидкість формування XML файла для МА.
- Дороблено: заборона друкувати Чек на кухню, коли робиться Повернення у Вікні касира.
- Дороблено: якщо використовувати "Очистити дані" зі збереженням залишків, то тепер кількість в Резерві і на Виробництві також обнуляється.
- Додали змінну [Товар.СкрыватьВПрайсе] в Дизайнер бланків.
- Додано візуальне виділення кольорами Етапів Виробництва в таблиці Архіву документів.
- Візуальні доробки для опції "Індивідуальне налаштування даних пРРО", дуже часто користувачі плутають загальні налаштування пРРО на програму та індивідуальні для користувача.
- Оновили Довідник шаблонів призначень платежів для Платіжної інструкції згідно Наказу № 148 від 22.03.2023 Міністерства Фінансів України.
- Додана додаткова обробка помилки "Deadlock. Update conflicts with concurrent update." при збереженні / редагуванні для багаторядкових документів. Не буде силоміць зберігати документ, а давати відбій і надавати змогу повторно зберегти. Важливо при інтенсивній роботі мережевих Клієнтів.
- Виправлена помилка при використанні "Перерахунок цін товарів" в багаторядкових документах, якщо був увімкнений "Режим роботи від ПОВНОЇ ціни".
- Виправлена помилка при надаванні Надбавки числом в багаторядкових документах, якщо був увімкнений "Режим роботи від ПОВНОЇ ціни".
- Прибрали старий і не актуальний Експорт в XML-формат "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних", саму форму ще залишили, бо іноді її використовують користувачі для своїх потреб.
- Виправлено: повернення курсору на попередній товар після використання "Показати аналоги (F8)".
- Виправлена помилка при експорті в Клієнт-Банк iFobs.
- Виправлено: при копіюванні прав користувачів (правою кнопкою на таблиці Копіювати) не копіювались права на склади.
- Виправлено: при використанні Сенсорної панелі могло не завантажуватись Вікно касира.
- Виправлено: іноді не перемальовувалась таблиця товарів у Вікні касира при додаванні товару, особливо коли товар один і для нього була зміна кількості.

Copyright © 2002-2023 SoftBalance