Останні новини
02.05.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.89

02.05.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.89

15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

Нова версія програми УкрСклад 7.83
11.10.2023

Що нового:
- Додано функціонал для додавання Серійних номерів списком. Додаєте/вставляєте багаторядковий текст, де кожен рядок це новий серійний номер, зручно при копіюванні великих списків серійних з документа постачальника.
- Додано розрахунок Об'ємної ваги для Нової пошти (формула перерахунку: Вага об'ємна в кг = Д*Ш*В/4000).
- Додано опцію "В дорозі" у вікно "Детальна інформація про рух товару" (F6).
- Додано нову опцію "Групувати різні знижки в один документ" при Формуванні проводок, дуже корисно коли використовується Округлення чеку, щоб не формувало багато Видаткових накладних, кожну зі своєю знижкою.
- Додано збереження додаткових реквізитів при оплаті Карткою для Фіскального друку в базу програми. Тепер можна виводити на свій шаблон наступні змінні: [Докум.Фискал.Карта.Мерчант], [Докум.Фискал.Карта.Терминал], [Докум.Фискал.Карта.Номер], [Докум.Фискал.Карта.Платежная], [Докум.Фискал.Карта.КодАвторизации], [Докум.Фискал.Карта.RRN].
- Додані додаткові дані для QR-коду Фіскального чеку, який формує УкрСклад в свій шаблон. Додано суму, час і ФН РРО - це дозволяє відкривати попередній перегляд чеку на cabinet.tax.gov.ua згідно нових правил.
- Додано змінні [Товар.ЕслиАкциз] і [Товар.ТипНДС] у Вікно касира, раніше працювало тільки з Архіву для цього документу.
- Додано індивідуальне налаштування Мерчанта для всіх протоколів POS-терміналів, крім SSI.
- Додані додаткові шаблони АвтоТексту у вікно надсилання СМС: #Докум.Дата#, #Докум.РРО.Номер#, #Докум.РРО.Дата#, #Докум.РРО.НомерРРО#. Нові шаблони дають можливість самому формувати URL на фіскальний чек в СМС.
- Додано кнопку "Вибір всіх рахунків / кас" у Звіти. Також поле "Активний рахунок / каса" заповнюється поточним, тільки якщо є обмеження на зміну активного рахунку/каси в Правах користувачів.
- Додано підтвердження на формування Z-звіту.
- Дороблено: якщо вводити новий товар безпосередньо в накладну, то товару тепер генерує "Внутрішній штрих-код" згідно налаштувань.
- Дороблено: в "Імпорт товарів/контрагентів з файлу" додана додаткова перевірка на вибір колонки, яка вказана в "Перевірка двійників".
- Дороблено: тепер опція "Перевіряти з'єднання з РРО" перевіряє зв'язок з пРРО перед оплатою. Дуже корисно при оплаті картою, спочатку перевірити доступність пРРО, потім передача оплати на POS-термінал.
- Доопрацьовано роботу автоматичного визначення податкових ставок для пРРО CheckBox і Вчасно.Каса
- Дороблено: примусово замінено URL https://api.checkbox.in.ua на https://api.checkbox.ua для пРРО CheckBox. Використання старої URL призводило іноді до помилок з'єднання, особливо на Windows 7.
- Дороблено: всі додаткові поля, такі як "Детальний опис" та "Додаткове поле №5" документів, які мали тип поля BLOB SUB_TYPE BINARY, переведені в BLOB SUB_TYPE TEXT, що дозволяє виводити текст відразу в таблицю.
- Дороблено: "Режим роботи від повної ціни" тепер є основним режимом роботи для Вікна касира.
- Виправлена помилку при Редагуванні або виписки Як шаблон в багаторядкових документах, якщо Основна валюта не дорівнювала Національній.
- Виправлено: змінна [Товар.КолвоВсего], якщо використовувати її з Архіву документу, заокруглювалась до цілого числа.
- Виправлено помилку зі знижкою останнього товару у Вікні касиру, іноді знижка могла бути більше рядку товару.
- Виправлено: перерахунок цін товару не працював, якщо була увімкнена опція від ПОВНОЇ ціни, також була проблема якщо змінювати ціну відразу при додаванні позиції, при редагування все було ок.
- Виправлено помилку при розрахунку "Суми без ПДВ" в багаторядкових документах. Помилка виникала якщо документ був у валюті і перераховувалась кількість.
- Оновлено довідник МФО Банків України (rcukru.xml) та довідник державних податкових інспекцій (spr_sti.xml).

Copyright © 2002-2023 SoftBalance