• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Супутні витрати

Автор Makedosnkiy187, Січень 31, 2026, 21:00:04

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Makedosnkiy187

Підкажіть як краще проводити супутні витрати, щоб вони враховувались в прибутку?
Наприклад витрати на доставку, рекламу чи ще щось

HumanKM

ну можна проводити аналогічно до товару
вайбер 050-557-46-26

Makedosnkiy187

А можна детальнше. Типу ставим прихідну накладну, наприклад доставка 100 грн і видатковий касовий чи платіжне доручення. Ок, є у нас тепер "товар" доставка. Шо з ним робити далі? Продавати покупцям?))

molotokk

Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 01, 2026, 17:36:56А можна детальнше. Типу ставим прихідну накладну, наприклад доставка 100 грн і видатковий касовий чи платіжне доручення. Ок, є у нас тепер "товар" доставка. Шо з ним робити далі? Продавати покупцям?))
Робите товар але галочка послуга. І тоді ставите прихідною, і відповідно видаєте кошти за неї
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Makedosnkiy187

Цитата: molotokk від Лютий 01, 2026, 20:22:23
Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 01, 2026, 17:36:56А можна детальнше. Типу ставим прихідну накладну, наприклад доставка 100 грн і видатковий касовий чи платіжне доручення. Ок, є у нас тепер "товар" доставка. Шо з ним робити далі? Продавати покупцям?))
Робите товар але галочка послуга. І тоді ставите прихідною, і відповідно видаєте кошти за неї
Так а як тоді в прибутку воно відображатиметься? Ці витрати відмінусуються від загального прибутку?

ОлександрСт

Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 02, 2026, 08:35:39Так а як тоді в прибутку воно відображатиметься?
прибуток вираховується із різниці прибуткових цін  т а роздрібних, створіть послугу чи товар, пропишіть всі ціни . Після реалізації цього товару чи послуги буде порахований прибуток

molotokk

Я думаю що тут більше мають на увазі необхідність вести коректно касову книгу і т.д. В тому числі коректно заповнити і прописувати статті доходів та витрат
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

ОлександрСт

продаю товар та надаю послуги по монтажу.
створив окремий склад із послугами, там прописав всі послуги, окремо транспотрні витрати (теж як послуга)
завжди можна продивитись звіт по послугам.
Для клієнтів які не розуміють що транспортні витрати (котрі потрапляють в акті виконаних робіт в послуги) то не є мій заробіток, я створив товар "транспортні витрати". тоді в АктВикРоб такі транспортні потрапляють в товар.