• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Знижка для майстрів

Автор ОлександрСт, Серпень 04, 2026, 18:26:59

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ОлександрСт

Чи існує спосіб швидко перевести роздрібні ціни у ВН у гуртові?
наприклад для майстрів монтажу обладнання.
щоб для майстра надрукувати накладну із роздрібними цінами, а оплату провести по фактичній продажі по ціні для гурту.
знижка % не зовсім підходить, по різним товарам різна може бути знижка, а знижку по рядкам  - довго
Дякую.

molotokk

Цитата: ОлександрСт від Серпень 04, 2026, 18:26:59Чи існує спосіб швидко перевести роздрібні ціни у ВН у гуртові?
наприклад для майстрів монтажу обладнання.
щоб для майстра надрукувати накладну із роздрібними цінами, а оплату провести по фактичній продажі по ціні для гурту.
знижка % не зовсім підходить, по різним товарам різна може бути знижка, а знижку по рядкам  - довго
Дякую.
1. Змінюєте зправа знизу тип ціни на гуртову
2. на будь якому товарі що знизу в списку - правою кнопкою миші - перерахунок цін товарів
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

ОлександрСт

2. на будь якому товарі що знизу в списку - правою кнопкою миші - перерахунок цін товарів
[/quote]
Дякую , корисно.
за 1. я знав.
Але якщо в накладній багато позицій то процес може зайняти багато часу....
може є ще варіанти?

molotokk

підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

admin

Цитата: ОлександрСт від Серпень 08, 2026, 15:50:23Але якщо в накладній багато позицій то процес може зайняти багато часу....
може є ще варіанти?

Що саме займає багато часу? Саме функціонал "Перерахунок цін товарів" чи ви про виставлення знижкі по рядкам? Яка кількість товару приблизно в документі?

ОлександрСт

стандартна практика для майстрів.
вони, для клієнта, за списком набирають товар для монтажу (наприклад опалення)
на руки вони отримують накладну для клієнта по роздрібним цінам,
але оплату фактично здійснюють із урахуванням своєї знижки
накладна може місти до 30-40 позицій
на різні категорії товару я можу робити різний процент знижки, тому прописати за майстром у довіднику знижку - не варіант. Можу призначити для нього ціну (наприклад ціна3)
і тут 2 варіанти:
- або прописувати знижку по рядку
- або кожний рядок переводити ціну в ціна3
якщо є інші швидші варіанти - підскижіть
Дякую

admin

Цитата: ОлександрСт від Сьогодні в 09:13:25стандартна практика для майстрів.
вони, для клієнта, за списком набирають товар для монтажу (наприклад опалення)
на руки вони отримують накладну для клієнта по роздрібним цінам,
але оплату фактично здійснюють із урахуванням своєї знижки
накладна може місти до 30-40 позицій
на різні категорії товару я можу робити різний процент знижки, тому прописати за майстром у довіднику знижку - не варіант. Можу призначити для нього ціну (наприклад ціна3)
і тут 2 варіанти:
- або прописувати знижку по рядку
- або кожний рядок переводити ціну в ціна3
якщо є інші швидші варіанти - підскижіть
Дякую

На жаль відповідь так і не отримали на наше питання. Як робити, вам написали вище, Змінити тип ціни і вибрати "Перерахунок цін товарів", все. Треба ще швидше ніж ці 2 по 2 кліки?