• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Перенесення номенклатури та контрагентів з 1С 7

Автор Platone, Липень 02, 2026, 12:56:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Platone

Нарешті вирішили перейти з ворожого софту на УкрСклад, але постало питання перенести товари з цінами з 1С 7 (Комплексна конфігурація для України) в УкрСклад, в самому УС я в принципі розібрався, що і як, а ось нормально вигрузити з 1С в файл CSV немає чим, можливо хтось має толкову Обработку для конфи 1С яка вигружає довідники.
Бо вже хочемо купувати і налаштовувати програму.

molotokk

Цитата: Platone від Липень 02, 2026, 12:56:52Нарешті вирішили перейти з ворожого софту на УкрСклад, але постало питання перенести товари з цінами з 1С 7 (Комплексна конфігурація для України) в УкрСклад, в самому УС я в принципі розібрався, що і як, а ось нормально вигрузити з 1С в файл CSV немає чим, можливо хтось має толкову Обработку для конфи 1С яка вигружає довідники.
Що саме вам потрібно вигрузити в CSV формат, які дані?
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

Цитата: Platone від Липень 02, 2026, 12:56:52Нарешті вирішили перейти з ворожого софту на УкрСклад, але постало питання перенести товари з цінами з 1С 7 (Комплексна конфігурація для України) в УкрСклад, в самому УС я в принципі розібрався, що і як, а ось нормально вигрузити з 1С в файл CSV немає чим, можливо хтось має толкову Обработку для конфи 1С яка вигружає довідники.

є  два варіанти
1. Вивантажити номенклатуру 1С в ексель, відредагувати вручну файл. Треба створити колонку з групами.
2. Спробувати зробити в екселі макрос який це зробить сам.

якщо груп десятки - зробити це вручну займе не багато часу
якщо тисячі - то треба думати про макрос
вайбер 050-557-46-26