• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

УкрСклад на MacBook

Автор Vitalij555, Серпень 30, 2020, 18:26:13

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitalij555

Добрый день хочу узнать у кого-то работает УкрСклад на MacBook?

admin

Цитата: Vitalij555 від Серпень 30, 2020, 18:26:13
Добрый день хочу узнать у кого-то работает УкрСклад на MacBook?

У вас не работает или какая ошибка? Программа запускается в MacOs через эмуляторы Parallels и CrossOver.

Vitalij555

Я скачал и установил бета версию. При закачке своей базы из старого компа выдаёт ошибку
Фото ошибки прикрепляю

admin

Цитата: Vitalij555 від Вересень 01, 2020, 18:34:32
Я скачал и установил бета версию. При закачке своей базы из старого компа выдаёт ошибку
Фото ошибки прикрепляю

Как мы поняли первый вопрос закрыт и программа без проблем работает на MacBook? С ошибкой обратитесь на поддержку, укажите самую первую ошибку от старта программы и с какой версии вы втягиваете базу данных.

Vitalij555

Спасибо за ответ.
Ещё такой вопрос можетли ошибка вылазить изза того што версия на MacBook ещё не зарегистрирована?

admin

Цитата: Vitalij555 від Вересень 02, 2020, 11:17:03
Спасибо за ответ.
Ещё такой вопрос можетли ошибка вылазить изза того што версия на MacBook ещё не зарегистрирована?

Нет.

Олена K

Доброго дня!
в мене теж не працює Укрсклад на Макбуці новий)) встановили на макбук емулятор CrossOver що вказали на техпідтримці , скачали програму Укрсклад, але при відкритті програми Укрсклад вона зразу закривається не працює!!! 

HumanKM

нажаль я не фахівець по маках, але в багатьох моїх клієнтів маки.
І я точно пам"ятаю, що на якихось певних серіях (моделях) не виходило запустити.
вайбер 050-557-46-26

Олена K

Цитата: HumanKM від Червень 08, 2025, 10:20:12нажаль я не фахівець по маках, але в багатьох моїх клієнтів маки.
І я точно пам"ятаю, що на якихось певних серіях (моделях) не виходило запустити.

Перш  ніж придбати Макбук на техпідтримці Укрсклад я питала чи буде працювати програма
на Макбукі))) сказали що все працює, а по факту Укрсклад не працює на Макбкі і вже не можливо повернути придбаний Макбук)))
може хто знає, як зробити щоб працювало або подібна програма щоб працювала на Макбуку

HumanKM

1. напишіть точно модель мака
2. я б спробував використати якийсь інший емулятор ОС Віндовс
вайбер 050-557-46-26

admin

Цитата: Олена K від Червень 07, 2025, 14:53:13Доброго дня!
в мене теж не працює Укрсклад на Макбуці новий)) встановили на макбук емулятор CrossOver що вказали на техпідтримці , скачали програму Укрсклад, але при відкритті програми Укрсклад вона зразу закривається не працює!!! 

Не дублюйте повідомлення на підтримку і форум. Пункт 4.4 правил форума https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,426.0.html

Це перенаправлений лист:
Від: УкрСклад
Кому: Алена Кукурудза
Дата: 9 червня 2025 р., 10:08:33
Тема: рахунок Укрсклад
===8<=================Оригінал листа=================
Вітаю,

1. Яку версію програми УкрСклад ви встановлювали?
2. Іноді для CrossOver треба попробувати іншу версію, можливо старішу.
Також треба розуміти що УкрСклад - це Win32 програма і її треба
запускати в підсистемі Win32, а не Win64.
3. Обов'язково в CrossOver має бути лог, в якому є помилка чому не
запускаться програма, наприклад немає якоїсь DLL яку треба просто
додати. Найдіть цей лог і надішліть нам.
4. Ви вказали що встановили обидва емулятора, що на Parallels?
5. Уважно прочитайте пункт 4.4 правил форума https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,426.0.html

07.06.2025 в 14:03, Ви звертались:

АК> доброго дня!
АК> встановили на макбук ці емулятори що Ви вказали і скачали
АК> програму Укрсклад, але при відкритті програми Укрсклад вона зразу

АК> закривається не працює!!!  поможіть щоб працювалаАК> ось так виглядає, але не запускається
--
Служба підтримки УкрСклад.
===8<=======Закінчення оригіналу тексту листа========