А 1С-ник скільки бере? поспитайте у вашому регіоні...Я думаю що в залежності від регіону вартість години 400грн +-100грнВиїз по місту чи за місто окремо.Але погодинна робота повинна бути дорожча ніж надання послуг згідно договору по абонплаті.Абонплата ( моє бачення) за одне робоче місце у місяць можна прирівняти до 10 у.о.Щось я розговорився багато....
Дякую, дуже цікаво - вивчаю!скажіть - в скільки Ви зазвичай оцінюєте годину роботи? Хочу мати для себе орієнтир адекватних цін. І ще більш цікаво як Ви оцінюєте годину роботи основного роб місця і додаткового. Маю клієнтів з 1 дод місцем і маю з понад 10..., причому там де 10 - то майже все каси, максимум що я там роблю це онову ставлю...
Привіт всім, щоб не робити нову тему - пишу тут =)Питання до тих, хто займається налаштуванням УкрСклад на комерційній основі - які в кого КВЕДи?
Цитата: molotokk от Июль 13, 2022, 10:50:47Привіт всім, щоб не робити нову тему - пишу тут =)Питання до тих, хто займається налаштуванням УкрСклад на комерційній основі - які в кого КВЕДи?я б вибирав такі:62.02 Консультування з питань iнформатизацiї62.09 Iнша дiяльнiсть у сферi iнформацiйних технологiй i комп'ютерних систем63.99 Надання iнших iнформацiйних послуг, н.в.i.у.