Автор Тема: підключення терміналу  (Прочитано 866 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

HumanKM

  • Пользователь
  • ***
  • Сообщений: 61
  • Репутация: 3
підключення терміналу
« : Ноябрь 04, 2020, 09:23:49 »
Опишіть будь ласка процедуру зв'язування між собою банківського терміналу і програми укрсклад.
Ми можемо це зробити самі? Чи потрібен представник банку?
Розпишіть цю процедуру, бо ряд клієнтів просить ув'язати термінал з програмою.

admin

  • Админ
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 7104
  • Репутация: 1156
  • Пол: Мужской
    • УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата, Унидок
Re: підключення терміналу
« Ответ #1 : Ноябрь 06, 2020, 11:02:23 »
Опишіть будь ласка процедуру зв'язування між собою банківського терміналу і програми укрсклад.
Ми можемо це зробити самі? Чи потрібен представник банку?
Розпишіть цю процедуру, бо ряд клієнтів просить ув'язати термінал з програмою.

Сотрудники банка должны переключить ваш терминал в режим работы с сторонними программами.

В меню Опции : Параметры : POS включить галочку "Использовать POS-терминал в программе". Далее выбрать протокол и указать на какой порт вы его подключили в программу. После в Расходной накладной или в Окне кассира вы будете делать оплату через F10, у вас появится кнопка "Оплата картой" тоже по F10 в появившемся окне нажимаете Оплата кнопкой Enter. Т.е. последовательность F10, F10, Enter.

trialon77

  • Младший Пользователь
  • **
  • Сообщений: 49
  • Репутация: 2
    • Спортивное питание
Re: підключення терміналу
« Ответ #2 : Ноябрь 06, 2020, 13:10:47 »
Кто нибудь уже настраивал приватовские терминалы Ingenico move 2500 и pax s800 для работы с укрскладом? 

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #3 : Апрель 01, 2021, 20:02:17 »
Кто нибудь уже настраивал приватовские терминалы Ingenico move 2500 и pax s800 для работы с укрскладом? 
так, вибираєте позначений протокол, і свій ком порт.
допомога в налаштуваннях програми

HumanKM

  • Пользователь
  • ***
  • Сообщений: 61
  • Репутация: 3
Re: підключення терміналу
« Ответ #4 : Апрель 08, 2021, 09:27:02 »
я вибачаюся - якщо я Вас вірно зрозумів, то Ви самі, без працівника банку приєднали термінал? Якщо так, то можете детально описати процес?

В моєму місті всі банки сказали -
Ми такого не робимо.

В мене кілька десятків магазинів - і жоден не має привязаного термінала

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #5 : Апрель 08, 2021, 11:01:31 »
я вибачаюся - якщо я Вас вірно зрозумів, то Ви самі, без працівника банку приєднали термінал? Якщо так, то можете детально описати процес?

В моєму місті всі банки сказали -
Ми такого не робимо.

В мене кілька десятків магазинів - і жоден не має привязаного термінала
Термінал від ОЩАД "Ingenico move 2500"
Під'єднав до ПК через micro usb кабель. На терміналі не налаштовував НІЧОГО
В укрскладі вибрав Ingenico iCT220 протокол bpos (Ощад...), і вибрав який COM-порт. Ну і поставив галочку "використовувати POS..."
Далі в вікні касира F10 - F10 - і воно автоматично кидає на термінал. Там проводжу оплату, друкую чек і йде підтвердження в вікно касира. Там ENTER і все.

п.с. а у Вас який термінал і від якого банку??
допомога в налаштуваннях програми

homebuh

  • Пользователи
  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 134
  • Репутация: -9
Re: підключення терміналу
« Ответ #6 : Апрель 09, 2021, 08:46:17 »
может быть , что в терминале в по зашиты настройки с отключенной передачей по портам , тогда сами никак не подключите.

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #7 : Апрель 09, 2021, 11:50:52 »
может быть , что в терминале в по зашиты настройки с отключенной передачей по портам , тогда сами никак не подключите.
Можливо, але якщо ощад - то мені сказали що самі все підключаєте, там автоматично, а представник банку не виїжджає
допомога в налаштуваннях програми

cola78

  • Младший Пользователь
  • **
  • Сообщений: 33
  • Репутация: 1
Re: підключення терміналу
« Ответ #8 : Апрель 09, 2021, 12:21:49 »

Термінал від ОЩАД "Ingenico move 2500"
Під'єднав до ПК через micro usb кабель. На терміналі не налаштовував НІЧОГО
В укрскладі вибрав Ingenico iCT220 протокол bpos (Ощад...), і вибрав який COM-порт. Ну і поставив галочку "використовувати POS..."
Далі в вікні касира F10 - F10 - і воно автоматично кидає на термінал. Там проводжу оплату, друкую чек і йде підтвердження в вікно касира. Там ENTER і все.

п.с. а у Вас який термінал і від якого банку??


А в такому випадку вибивати через термінал в ручному режимі теж можна? (наприклад за каву, її немає в нас в базі). А все інше автоматично через касу. так працювати буде?

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #9 : Апрель 09, 2021, 13:39:06 »

Термінал від ОЩАД "Ingenico move 2500"
Під'єднав до ПК через micro usb кабель. На терміналі не налаштовував НІЧОГО
В укрскладі вибрав Ingenico iCT220 протокол bpos (Ощад...), і вибрав який COM-порт. Ну і поставив галочку "використовувати POS..."
Далі в вікні касира F10 - F10 - і воно автоматично кидає на термінал. Там проводжу оплату, друкую чек і йде підтвердження в вікно касира. Там ENTER і все.

п.с. а у Вас який термінал і від якого банку??


А в такому випадку вибивати через термінал в ручному режимі теж можна? (наприклад за каву, її немає в нас в базі). А все інше автоматично через касу. так працювати буде?


не пробував, але думаю що має
допомога в налаштуваннях програми

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #10 : Апрель 17, 2021, 12:49:33 »
я вибачаюся - якщо я Вас вірно зрозумів, то Ви самі, без працівника банку приєднали термінал? Якщо так, то можете детально описати процес?

В моєму місті всі банки сказали -
Ми такого не робимо.

В мене кілька десятків магазинів - і жоден не має привязаного термінала
доречі вчора підключав ingenico ict220 від привату, також без представників банку, теж просто вибрав Ingenico iCT220 протокол bpos (Ощад...)
І працює на УРА
допомога в налаштуваннях програми

homebuh

  • Пользователи
  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 134
  • Репутация: -9
Re: підключення терміналу
« Ответ #11 : Апрель 17, 2021, 15:13:37 »
я вибачаюся - якщо я Вас вірно зрозумів, то Ви самі, без працівника банку приєднали термінал? Якщо так, то можете детально описати процес?

В моєму місті всі банки сказали -
Ми такого не робимо.

В мене кілька десятків магазинів - і жоден не має привязаного термінала
доречі вчора підключав ingenico ict220 від привату, також без представників банку, теж просто вибрав Ingenico iCT220 протокол bpos (Ощад...)
І працює на УРА
Повезло, у меня не подключался пока не приехали и перепрошили, терминал такой же, Приват

HumanKM

  • Пользователь
  • ***
  • Сообщений: 61
  • Репутация: 3
Re: підключення терміналу
« Ответ #12 : Май 11, 2021, 12:36:15 »
термінал desc 3200
приват банк

банк дав дровину і сказав шо все розлочено - юзайте.

Ставлю дровину - показує в диспечері сом4

в укрскладі обираю сом4, 9600,..., Деск3200 4в1...

Видає помилку..., не може передати на термінал...

AGSoft

  • Пользователь
  • ***
  • Сообщений: 90
  • Репутация: 8
  • Пол: Мужской
  • will be as you want
Re: підключення терміналу
« Ответ #13 : Май 11, 2021, 16:27:24 »
термінал desc 3200
приват банк

банк дав дровину і сказав шо все розлочено - юзайте.

Ставлю дровину - показує в диспечері сом4

в укрскладі обираю сом4, 9600,..., Деск3200 4в1...

Видає помилку..., не може передати на термінал...

Кабель от ПК к терминалу проверяли?
Ваш интернет магазин не на OpenCart, или их несколько и хочется наладить совместную работу с УкрСклад, обращайтесь, это реально сделать.
У Вас несколько аккаунтов Новой Почты и надо отслеживать все посылки, пишите, есть решение.
Надоели однотипные действия, обращайтесь, я  смогу автоматизировать.

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 404
  • Репутация: 46
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: підключення терміналу
« Ответ #14 : Май 11, 2021, 19:41:08 »
термінал desc 3200
приват банк

банк дав дровину і сказав шо все розлочено - юзайте.

Ставлю дровину - показує в диспечері сом4

в укрскладі обираю сом4, 9600,..., Деск3200 4в1...

Видає помилку..., не може передати на термінал...

Кабель от ПК к терминалу проверяли?
а мікро юсб в ньому є? чи як ви підключаєте його?
допомога в налаштуваннях програми