Автор Тема: Укрсклад + программное РРО  (Прочитано 6990 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 447
  • Репутация: 48
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #30 : Декабрь 04, 2020, 09:19:13 »
у кого уже Укрсклад ПРО не нужно дополнительно платить за драйвер 600 грн?

Ви напевне сплутали Укрсклад версію ПРО і ПРРО (програмний реєстратор ргзрахункових операцій)
допомога в налаштуваннях програми

weee

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 193
  • Репутация: 24
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #31 : Февраль 04, 2021, 15:35:10 »
Пропоную доповнення до РРО(ПРРО) добавити у картку товара галочку "Друк(проведення) фіскального чека"
Тому як маємо маленький магазин, який торгує продуктами харчування та сигаретами. І тільки одні сигарети мають пробиватися через прро, а на даний момент можна пробити тільки весь чек або на прро або на нефіскальний, касирам дуууже важко пояснити що куди має пробиватися а потрібно постійно перемикати галочку

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 145
  • Репутация: 4
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #32 : Февраль 05, 2021, 09:20:43 »
З одного боку пропозиція правильна - підтримую.
Але з іншого..., продуктові якими я займаюся, через фіскал бьють лише невелику частину алкоголя і сигарет, бо не влізуть в оборот якщо битимуть все. Тому їм якраз зручно що можна пару пляшок та пачок фіскалізувати, а все інше так...

admin

  • Админ
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 7174
  • Репутация: 1161
  • Пол: Мужской
    • УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата, Унидок
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #33 : Февраль 05, 2021, 15:40:45 »
Пропоную доповнення до РРО(ПРРО) добавити у картку товара галочку "Друк(проведення) фіскального чека"
Тому як маємо маленький магазин, який торгує продуктами харчування та сигаретами. І тільки одні сигарети мають пробиватися через прро...

Через РРО має пробиватись весь товар :)

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,5052.msg28781.html#msg28781

weee

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 193
  • Репутация: 24
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #34 : Февраль 06, 2021, 00:58:37 »
Пропоную доповнення до РРО(ПРРО) добавити у картку товара галочку "Друк(проведення) фіскального чека"
Тому як маємо маленький магазин, який торгує продуктами харчування та сигаретами. І тільки одні сигарети мають пробиватися через прро...

Через РРО має пробиватись весь товар :)

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,5052.msg28781.html#msg28781
Так, але ви не є налоговим агентом, що слідкує за правильностю пробиттям товарів, а є виробником програмного продукта, для задоволення потрібностів замовників цього самого продукта.
Зрозумійте суть, я один підприємець який торгує продуктами, накладних нормальних не дають. Тому продається все через звичайний чек. А якщо потрібно продавати сигарети (які купуються через іншого підприємця з пдв і т.д.) тут виникає проблема з пробиттям цього самого товару
« Последнее редактирование: Февраль 06, 2021, 01:03:55 от weee »

weee

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 193
  • Репутация: 24
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #35 : Февраль 06, 2021, 01:09:00 »
Просто як інший варіант я розумію так: реєструється ще один акк на сервері, купується туда укрсклад. Але на звичайній касі тоді має бути відкриті два віддалені сеанси, через один продається звичайні товари, а через інший акцизні товари. Але це є "костиль" щодо ПЗ. Працювати так, біль для касирів

molotokk

  • =)
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 447
  • Репутация: 48
  • Пол: Мужской
  • Carpe Diem
Re: Укрсклад + программное РРО
« Ответ #36 : Февраль 06, 2021, 12:52:59 »
Просто як інший варіант я розумію так: реєструється ще один акк на сервері, купується туда укрсклад. Але на звичайній касі тоді має бути відкриті два віддалені сеанси, через один продається звичайні товари, а через інший акцизні товари. Але це є "костиль" щодо ПЗ. Працювати так, біль для касирів
то варіант, якщо ти один продаєш і сам сидиш все пробиваєш, і то можна накосячити. А якщо в магазині кілька кас та продавців, і нормальний потік народу - буде просто біда =)  Будь-які мутки з касами на одному робочому місці призведуть до плутанини. Краще вже на товар фіскальний чи навпаки (той якого буде менше) поставити окреме робоче місце.
допомога в налаштуваннях програми