Автор Тема: Потрібний скрипт для стирання кодів з групи...  (Прочитано 5739 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Antilock

  • Младший Пользователь
  • **
  • Сообщений: 16
  • Репутация: 1
Всем спасибо за помощь...

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
Таки треба інші скрипти.

На даний момент маю в базі 4 і 5 значні коди.до 19999. Якщо роблю num-19000, то чотиризначні коди йдуть в мінус.
Завдання - зробити так, щоб всі товари мали чотиризначний код. Товарів до 9999 найменувань. Як змусити програму переприсвоїти коди починаючи від 0001?

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
уточнення - груп і підгруп, капець як багато, тому робити погрупно не варіант

AGSoft

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 115
  • Репутация: 13
  • Пол: Мужской
  • экономим Ваше время
    • agsoft.net.ua
Таки треба інші скрипти.

На даний момент маю в базі 4 і 5 значні коди.до 19999. Якщо роблю num-19000, то чотиризначні коди йдуть в мінус.
Завдання - зробити так, щоб всі товари мали чотиризначний код. Товарів до 9999 найменувань. Як змусити програму переприсвоїти коди починаючи від 0001?

Сделал такую возможность в своей программе
https://agsoft.net.ua/downloads/npv_setup.exe
Расширение возможностей УкрСклад. Подробней: https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,5458.0.html

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
Просто супер!!!

Я Вам мега вдячний!!!

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
Не вийшло!!!

Ряд товарів залишається з 5 значними кодами...
Скрін приклав.


admin

  • Админ
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 7157
  • Репутация: 1159
  • Пол: Мужской
    • УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата, Унидок
Таки треба інші скрипти.

На даний момент маю в базі 4 і 5 значні коди.до 19999. Якщо роблю num-19000, то чотиризначні коди йдуть в мінус.
Завдання - зробити так, щоб всі товари мали чотиризначний код. Товарів до 9999 найменувань. Як змусити програму переприсвоїти коди починаючи від 0001?

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,4336.msg25807.html#msg25807

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
Подивіться на нумерацію.
від 1 до чотирьох тис, а потім далі від 16 тис...
Як привласнити номера від 1 (0001 - то вже не принципово), без прірви в 12тисяч...

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
ось виправив наданий Вами скрипт на 4 лідируючі нулі.
Те саме... В Базі наче сховалися 12 тис позицій...

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
було б добре скрипт, котрий відбере всі 5 значні коди і зменшить їх наприклад на 12000

admin

  • Админ
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 7157
  • Репутация: 1159
  • Пол: Мужской
    • УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата, Унидок
ось виправив наданий Вами скрипт на 4 лідируючі нулі.
Те саме... В Базі наче сховалися 12 тис позицій...

Можливо у вас і є стільки товару, тільки на інших складах. Ви видаляли склади раніше?

Що показує результат скрипту:
SELECT
  COUNT(DISTINCT tn.num)
FROM
  tovar_name tn
    JOIN tovar_zal tz ON (tn.num = tz.tovar_id)
    JOIN sklad_names sn ON (sn.num = tz.sklad_id AND sn.visible = 1)
WHERE
  tn.visible = 1

і що показує:
SELECT
  COUNT(tn.num)
FROM
  tovar_name tn
WHERE
  tn.visible = 1

HumanKM

  • Старший Пользователь
  • ****
  • Сообщений: 112
  • Репутация: 4
Так, було ще два склади, на них товар вирівняли в нуль і видалили їх.

прикладаю фото виконання скриптів

admin

  • Админ
  • Помогающий
  • *****
  • Сообщений: 7157
  • Репутация: 1159
  • Пол: Мужской
    • УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата, Унидок
Так, було ще два склади, на них товар вирівняли в нуль і видалили їх.

прикладаю фото виконання скриптів

Оновили скрипт з урахуванням видалених товарів на інших складах:
https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,4336.msg30743.html#msg30743