Останні новини
15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

01.03.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.87

21.02.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.02.21

Нова версія програми УкрСклад 7.83
11.10.2023

Що нового:
- Додано функціонал для додавання Серійних номерів списком. Додаєте/вставляєте багаторядковий текст, де кожен рядок це новий серійний номер, зручно при копіюванні великих списків серійних з документа постачальника.
- Додано розрахунок Об'ємної ваги для Нової пошти (формула перерахунку: Вага об'ємна в кг = Д*Ш*В/4000).
- Додано опцію "В дорозі" у вікно "Детальна інформація про рух товару" (F6).
- Додано нову опцію "Групувати різні знижки в один документ" при Формуванні проводок, дуже корисно коли використовується Округлення чеку, щоб не формувало багато Видаткових накладних, кожну зі своєю знижкою.
- Додано збереження додаткових реквізитів при оплаті Карткою для Фіскального друку в базу програми. Тепер можна виводити на свій шаблон наступні змінні: [Докум.Фискал.Карта.Мерчант], [Докум.Фискал.Карта.Терминал], [Докум.Фискал.Карта.Номер], [Докум.Фискал.Карта.Платежная], [Докум.Фискал.Карта.КодАвторизации], [Докум.Фискал.Карта.RRN].
- Додані додаткові дані для QR-коду Фіскального чеку, який формує УкрСклад в свій шаблон. Додано суму, час і ФН РРО - це дозволяє відкривати попередній перегляд чеку на cabinet.tax.gov.ua згідно нових правил.
- Додано змінні [Товар.ЕслиАкциз] і [Товар.ТипНДС] у Вікно касира, раніше працювало тільки з Архіву для цього документу.
- Додано індивідуальне налаштування Мерчанта для всіх протоколів POS-терміналів, крім SSI.
- Додані додаткові шаблони АвтоТексту у вікно надсилання СМС: #Докум.Дата#, #Докум.РРО.Номер#, #Докум.РРО.Дата#, #Докум.РРО.НомерРРО#. Нові шаблони дають можливість самому формувати URL на фіскальний чек в СМС.
- Додано кнопку "Вибір всіх рахунків / кас" у Звіти. Також поле "Активний рахунок / каса" заповнюється поточним, тільки якщо є обмеження на зміну активного рахунку/каси в Правах користувачів.
- Додано підтвердження на формування Z-звіту.
- Дороблено: якщо вводити новий товар безпосередньо в накладну, то товару тепер генерує "Внутрішній штрих-код" згідно налаштувань.
- Дороблено: в "Імпорт товарів/контрагентів з файлу" додана додаткова перевірка на вибір колонки, яка вказана в "Перевірка двійників".
- Дороблено: тепер опція "Перевіряти з'єднання з РРО" перевіряє зв'язок з пРРО перед оплатою. Дуже корисно при оплаті картою, спочатку перевірити доступність пРРО, потім передача оплати на POS-термінал.
- Доопрацьовано роботу автоматичного визначення податкових ставок для пРРО CheckBox і Вчасно.Каса
- Дороблено: примусово замінено URL https://api.checkbox.in.ua на https://api.checkbox.ua для пРРО CheckBox. Використання старої URL призводило іноді до помилок з'єднання, особливо на Windows 7.
- Дороблено: всі додаткові поля, такі як "Детальний опис" та "Додаткове поле №5" документів, які мали тип поля BLOB SUB_TYPE BINARY, переведені в BLOB SUB_TYPE TEXT, що дозволяє виводити текст відразу в таблицю.
- Дороблено: "Режим роботи від повної ціни" тепер є основним режимом роботи для Вікна касира.
- Виправлена помилку при Редагуванні або виписки Як шаблон в багаторядкових документах, якщо Основна валюта не дорівнювала Національній.
- Виправлено: змінна [Товар.КолвоВсего], якщо використовувати її з Архіву документу, заокруглювалась до цілого числа.
- Виправлено помилку зі знижкою останнього товару у Вікні касиру, іноді знижка могла бути більше рядку товару.
- Виправлено: перерахунок цін товару не працював, якщо була увімкнена опція від ПОВНОЇ ціни, також була проблема якщо змінювати ціну відразу при додаванні позиції, при редагування все було ок.
- Виправлено помилку при розрахунку "Суми без ПДВ" в багаторядкових документах. Помилка виникала якщо документ був у валюті і перераховувалась кількість.
- Оновлено довідник МФО Банків України (rcukru.xml) та довідник державних податкових інспекцій (spr_sti.xml).

Copyright © 2002-2023 SoftBalance