Останні новини
02.05.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.89

02.05.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.89

15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

Нова версія програми УкрСклад 7.67
14.07.2022

Що нового:
- Додана подвійна оплата у Вікно швидкої оплати (F10) + перероблений інтерфейс, тобто тепер Клієнт може частково оплатити Готівкою і доплатити з Карти. Дороблено для усіх драйверів РРО.
- Додана кнопка "Вибрати накладну для повернення товару" при використанні "Повернення товару (F11)" у Вікно касира. Дає змогу завантажити документ за Номером і Датою, для оформлення Повернення.
- Перехід на нову версію БД Firebird 3.0.10 (після оновлення бажано зробити цикл Перевірка бази -> Резервування -> Відновлення).
- Додано: в Правах Користувачів тепер можна виставити "Активну фірму" і "Активний рахунок/каса" за замовчуванням для нового або існуючого користувача.
- Додано новий звіт "Форма ведення обліку товарних запасів № 496 від 03.09.2021".
- Додано новий звіт "Цінники по товарам, в яких змінилась ціна".
- Додано "Вибір рахунку / каси" в звіт "Статті витрат/прибутку".
- Додана змінна [Товар.КолвоМин] для відображення Мінімального залишку Товару в друковані форми.
- Доданий параметр "Націнювати товар після перерахунку" в "Перерахунок собівартості готової продукції", тобто зараз можна вимкнути автонацінювання після перерахунку собівартості.
- Додано: в меню Опції : Параметри : Документи доданий параметр "Остання оплата у вікні Швидкої оплати". Можна налаштувати де має бути курсор при виклику вікна Швидкої оплати (F10): Готівка, Картка або Зберігати тип останньої оплати.
- Виправлено проблему дублювання документа оплати, якщо проігнорувати помилку від РРО і продовжити роботу.
- Виправлено: можливо було відредагувати вже фіскалізований чек, якщо він створювався через документ Видаткова накладна.
- Виправлено: якщо увімкнено "Режим сканеру штрих-коду" і додавали синхронізований товар з різних складів, програма не контролювала з якого складу товар в документі, а просто додавала +1 до існуючого.
- Виправлено: при додаванні Клієнта в довідник не спрацьовував Початковий бонус, тільки при редагуванні.
- Виправлено: при забороні доступу до Довідника Активних фірм, користувач не міг змінити Активну фірму, але міг змінити Активний рахунок/касу.
- Виправлена помилка в Дизайнері бланків, показувало знаки ??????????? в назвах шаблонів і змінних, якщо регіональні налаштування в Windows були не Україна.
- Оновлено довідник МФО Банків України (rcukru.xml) та довідник державних податкових інспекцій (spr_sti.xml).

Copyright © 2002-2023 SoftBalance