Останні новини
02.05.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.89

02.05.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.89

15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

Нова версія програми УкрСклад 7.57
31.01.2022

о нового:
- Дороблено "Тип друку Чеку" : "TXT+QR (графічний друк)" для пРРО CheckBox, тепер він може виводити QR код і рекомендується як основний для друку чеків з пРРО.
- Замінено шрифт для "Тип друку Чеку" : "TXT+QR (графічний друк)" на Lucida Console.
- Перероблено "Авторегулювання ширини аркуша", працює більш точно при розрахунку ширини. Рекомендовано для чека 58мм - 30-32 символи, для 80 мм - 40-42 символи.
- Додано фіскальний режим роботи в документ "Акт виконаних робіт".
- Додано "Тест друку пРРО" одразу в меню Опції : Параметри : Фіскальний друк, зручно для швидкого налаштування друку.
- Відновлена робота Повернення коштів через POS-термінал, для всіх терміналів УкрСклад тепер вміє передавати Refund, також додано введення RRN, потрібно для деяких POS-терміналів при поверненні.
- Додано "ТЕСТОВИЙ режим роботи від ПОВНОЇ ціни товару" у меню Опції : Параметри : Вікно касира, даний режим забирає помилку в заокругленнях при передачі сум у РРО. Перероблено Формування проводок під новий режим роботи від повної ціни, в архів документів додано поля "Сума повна" і "Сума повна у валюті".
- Додано "Стадії пошуку товарів за штрих-кодом" в меню Опції : Параметри : Сканер штрих-кодів, можна вибрати до якої стадії буде доходити пошук товару за штрих-кодом та обрати дію.
- Додані додаткові перевірки для з'єднання з пРРО CheckBox, на пусті значення логіну і паролю, також автоматичне виправлення URL, якщо там заповнено зайвий слеш "/"
- Дороблено "Тест роботи фіскального реєстратора" для пРРО, тепер спрацьовує не від активного користувача в системі, а від даних, які заповнені в на даний момент в полях логін, пароль, ключ для пРРО.
- Дороблено: мінімальне значення "Ширина аркуша для TXT друку в символах" скорочена до 20.
- Дороблено: для користувачів, в яких не заповнено "Індивідуальне налаштування даних пРРО (логін, пароль, ключ) для користувача" для пРРО CheckBox не буде видавати помилку, а просто відразу вимикати режим Фіскального друку.
- Додано сортування користувачів по логіну у вікні входу в програму.
- Виправлена вразливість, яка дозволяла видаляти активну фірму через довідник Клієнтів.
- Виправлена помилка при роботі Видаткової накладної у фіскальному режимі, коли основна валюта була не Гривня.
- Виправлена помилка "read_table;3;10; Error: Invalid parameter" при використанні "Прямий драйвер для МІНІ-ФП", якщо касирів в РРО було більше 8.
- Виправлена помилка при пошуку двійника товару по штрих-коду на одному складі, якщо були обидва з к-тю більше нуля, то не показувало повідомлення про двійника.

Copyright © 2002-2023 SoftBalance