• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Оборудование для магазина/торговли

Автор admin, Березень 15, 2010, 17:42:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

admin

В этой теме прошу сообщить кто какое оборудование (сканер штрих-кодов, принтер этикеток, ПОС терминал, кассовый аппарат, весы, терминал сбора данных) использует (планирует использовать) для торговли/магазина/оказания услуг. Можно обсудить плюсы и минусы торгового оборудования. Данная ветка поможет сориентировать нас в каком направлении двигаться программе УкрСклад в поддержке дополнительных устройств.
Просим пользователей программы принять участие в обсуждении.

Rekash

Сканер штрих-кода Metrologic MS5145 Eclipse....дороговат конечно

etmms

Сканер штрих-кода Symbol LS4004 - хорошо работает, не очень дорогой.

Jocker

Symbol LS 2208 (USB)- неплохо. Хотелось бы возможность подключения мобильного терминала. Готов даже предоставить железо для разработки ;)

gela

МИНИ 500.02, ЭКСЕЛЛИО 55В, ДАТЕКС МП 50. ЭТИ АППАРАТЫ ЧАЩЕ ВСЕГО ( 80%) ИСПОЛЬЗУЮТСЯ В НАШЕМ РЕГИОНЕ ( Донецкая обл.) Остальные аппараты, в т.ч. Эра 201(202) - всего порядка 20% 

Vovanchyk

Якщо підключати обладнання то починати слід з касового сервера CashDrive http://www.txo.com.ua.Це може вирішити питаня
підключення більшості касових апаратів,а також чекодрукуючих ваг.В моделі CD8+ можлива робота з зижками і їх обліком.
Якщо брати окремі моделі касових апратівто можна зробити стиковку з апаратами в яких розробник програмного забезпеченя
фірма Help Co http://help-micro.com.ua/rus/main.html, в яких розроблений нормальний інтерфейс для стиковки,а також з касовими апаратами Екселліо болгарського виробництва,які завойовують досить інтенсивно наш ринок.Я це питаня ставив перед шановним Дмитром Котельниковим ще в 2008 році,но тоді чомусь не порахували за потрібне займатись цим питаням.
Звичайно,якщо підключати касові апарати напряму то надавати і обліковувати знижки проблематично.Так можна робити
найпростішу систему автоматизації обліку.

admin

Цитата: Vovanchyk від Грудень 06, 2010, 11:39:42
Я це питаня ставив перед шановним Дмитром Котельниковим ще в 2008 році,но тоді чомусь не порахували за потрібне займатись цим питаням.

А вы посмотрите на время создания этой темы "15 Марта 2010" и скольких людей интересует этот вопрос, а именно кассовые. Не говоря уже что тема прикрепленная, т.е. всегда вверху. Для этого и есть приоритетные доработки, чем больше пожеланий тем быстрее делается.

admin

Если вспомнили про CashDrive тогда также стоит напомнить о их цене, они указаны тут: http://www.txo.com.ua/price_ukr.html и цены там не в гривнах. Т.к. вы специалист укажите пожалуйста в гривнах стоимость системы для пользователя например с кассовым ЕККА МІНІ-500.02 ME через CashDrive + УкрСклад.

Vovanchyk

Все залежить від кількості робочих місць.Якщо 1-2 апарати і не планується знижок можна використовувати програму,яку надає Юнісістем-тобто закидати товари в дбф файл програми і забирати продажі з дбф файла продаж.Є
програма на старі версії для кодування і зчитки в прораму але там багато умов(наприклад якщо код вже є -дає помилку).В нас так працює багато,але з 1С ,тому що там це оргнізовується без проблем.Так працюють навіть в селах в невеличких магазинах.Але потрібно запускати окрему програму і щось трошки орієнтуватись.Но для автоматизації з серії апаратів Міні ми рекомендуєм Міні500МЕ він працює зпрограмним забезпеченням Help Co .Там можна кодувати товари напряму з програми.Якщо робчих місць 5-6 .то вигідніше купити 6 апаратів і CashDrive чим 6 компютерів.

admin

Но вы не ответили на вопрос по ценам :)

Vovanchyk

На рахунок мало постів на форумі.Не всі люди ,що займаються торгівлею добряче дружать з інтернетом.Вони йдуть до нас і просять поради як і облік налагодити і контроль продавців.Програм подібних до УкрСклад багато,але максимум що підтримують -це фіскальний або кухоний(нефіскальний) прінтер.І хочеш не хочеш ставиш 1С до якого можна прикрутити все.АртСофт тільки в робочому місці касира підтримує де-які апарати і всі фіскальні і не фіскальні прінтера.Але ж до нього ще облікову програму потрібно.

admin

Опять таки избегаете ответа по ценам.

BR

Посоветуйте пожалуйста, какой принтер штрих-кодов лучше использовать?

Vovanchyk

На рахунок прінтерів штрихкоду.На самоклеючій етикетці  дешевий Екселліо LP-50,якщо є гроші то можна придбати Zebra-LP2844.Правда вартість його в два рази більша,але працює надійно.

Vovanchyk

На рахунок цін і обладнання для обліку.
Для невеликого бутіка ,де є десяток-другий асортименту(шкіряні куртки чи шуби) і кілька продаж в день достатньо
ручку,зошит і недорогий калькулятор-можна вкластись в 50грн.
Для бутіка ,який торгує промисловим дріб'язком і має асортимент більше сотні, для реального контролю залишків і контролю
найманого продавця(якщо він є) вже можна використати касовий апарат в нефіскальному режимі.Це від 1400 до 3000грн
в залежності від виду і можливостей касового апарату,плюс 20-50 грн в місяць на розхідні матеріли.Можливі витрати на технічне обслуговування.Якщо взяти магазинчик парфумів,де вже важливо не тільки залишки а поступлення ,взєморорахунки з
постачальниками-без комп'ютера не обійтись.Плюс прінтер,розхідні матеріали ну і голова всьому облікова програма.У випадку
програми УкрСклад вона додає невеликий процент до вартості обладнання,що суттєво відрізняє її від інших програм.Якщо би вона надала можливість клієнту зеконмити і на обладнані-вона булаб неперевершена.Є ж клієнти ,які вже мають 1-2 або більше
касових апаратів.Їх не обов'язково викидати-їх можна підключити до програми.А так потрібно придбати комп'ютер на кожне
робоче місце,друкуючий пристрій на чеки,перевчати людей.За сканери штрихкодів не кажу- вони потрібні або не потрібні в кожному конкретному випадку.