• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Відновлення бази, логіну, пароля, видаленої активної фірми

Автор moder, Березень 28, 2014, 10:44:45

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

moder

Відновлення бази, логіну, пароля, видаленої активної фірми

Вартість:
- Відновлення забутого логіну або обнулення пароля на вхід до програми або відновлення видаленої активної фірми – 300,00 грн.
- Відновлення пошкодженої бази даних - 600,00 грн.

УВАГА: всі ці послуги надаються ТІЛЬКИ для зареєстрованих користувачів. Усі звернення щодо цих додаткових послуг потрібно здійснювати з E-mail зареєстрованого користувача (з E-mail, з якого проводили реєстрацію програми).

Порядок дій: Ви надсилаєте на підтримку повідомлення з Вашою проблемою та заархівовану базу даних, Вам повідомляють чи зможуть Вам допомогти та надсилають рахунок, після оплати надсилають готову базу з інструкціями.
База даних для УкрСклад - файл sklad.tcb, для УкрБланк - файл blanks.tcb, він знаходиться в підпапці програми /db/. ВАЖЛИВО. Якщо це Windows Vista, 7, 8, 10 11 і програма встановлена в /Program Files/, то дані зберігаються у прихованій папці /Program Data/ (як увімкнути відображення прихованих файлів у Windows Vista, 7, 8 описано тут: https://support.microsoft.com/ru-ru/help/14201/windows-show-hidden-files

Як запобігти проблемам з пошкодженням бази та способи відновлення самому:
1. Робіть резерви бази даних.
2. Не вимикайте і не перезавантажуйте комп'ютер під час роботи програми, якщо часто вимикають світло, придбайте для комп'ютера ДБЖ.
3. Якщо база даних на флешці ОБОВ'ЯЗКОВО виймайте флешку "Безпечним вилученням" на значку флешки, тільки після цього виймайте її з USB порту.

Якщо у вас достатньо знань, Ви можете самостійно відновити базу, використовуючи інструкцію від розробників Firebird: http://www.ibase.ru/devinfo/db_repair.htm